20/08/2019 @ 00:44
Home / MUZIKA / Adele ima novi rekord: Hello najbrži do milijarde pregleda

Adele ima novi rekord: Hello najbrži do milijarde pregleda

U nizu rekorda koje je postavila pjesmom Hello i novim albumom ’25’, Adele je srušila još jedan, njezina hit pjesma najbrže je stigla do milijarde pregleda na YouTubeu.
Da bi stigla do ove velike brojke, trebalo joj je samo 88 dana nakon objave videa te je lakoćom srušila rekord koji je postavio korejski reper Psy. Njemu je trebalo 160 dana da bi Gangnam Style stigao do milijarde. No, Adele i dalje treba skupiti puno pregleda kako bi srušila njegovih rekordnih 2,5 milijarde pregleda za spot koji je na YouTubeu od 2012. godine. Psy pak ima milijardu pregleda više od najbližeg rivala, pjesme Blank Space Taylor Swift.
Nakon što je nedavno Wiz Khalifa pjesmom See You Again ušao u društvo YouTube milijardera, YouTube je objavio analizu koja je pokazala i kako su u skoro 10 godina Gangnam Style i Baby Justina Biebera bili jedini s milijardu pregleda, a potom je u samo šest mjeseci osam videa prešlo tu brojku te da je i sve kraći raspon koji je potreban da bi se stiglo do milijarde, a što je pokazala i Adele.
Album 25 srušio je rekorde u brzini prodaje u SAD-u i Velikoj Britaniji i obje zemlje je bio i najprodavaniji u prošloj godini, iako je objavljen u studenom.

Leave a Reply

Twitter
radiogradskifm on Twitter
1,276 people follow radiogradskifm
Twitter Pic MladMajo Twitter Pic Aleksand Twitter Pic windfuck Twitter Pic DuskoDug Twitter Pic nmakarev Twitter Pic IljazM Twitter Pic MaricBoz Twitter Pic djuric_b
?