23/10/2019 @ 08:15
Home / SHOWBIZ / Dakota i Jamie ne smiju javno da govore o seksu

Dakota i Jamie ne smiju javno da govore o seksu

Zvijezde filma “50 nijansi mračnije” Dakota Johnson i Jamie Dornan već su u medijima progovorili o snimanju scena sado-mazo seksa, iako su im to zabranili producenti koji žele da je u promociji filma naglasak na romantici!

Šefovi su glumce zamolili da promovišu film razgovarajući o romantici. Naglasili su kako ne žele da govore o sado-mazo seksu.

Dakota je nedavno izjavila da je svijet sado-mazo seksa predivan te da joj se sviđaju pojedina “pomagala”, a Jamie je rekao da to nije za njega.

Osim toga, problem su bile objave glumice Marcije Gay Harden (57), koja je na društvenim mrežama pisala o igračkama za seks. Poslije se izvinila.

Dornan, koji je u braku s kantautorkom Ameliom Warner, nedavno je otkrio da se jako zbližio s kolegicom Dakotom Johnson.

“Prošlo je tri godine otkako zajedno snimamo. Jedno drugo volimo i poštujemo i imamo poseban odnos. Zbog toga mi je sve ovo puno lakše”, kazao je glumac koji je “nervozu” prije snimanja škakljivih scena rješavao sklekovima, dok je Johnson “tukla” viskije.

Izvor: ljepotaizdravlje.ba

takodje procitajte

Slađana Babić novi direktor kompanije Blicnet

Slađana Babić, dosadašnji rukovodilac Sektora za korisničke odnose kompanije Mtel, 31. januara 2019. godine imenovana …

Twitter
radiogradskifm on Twitter
1,275 people follow radiogradskifm

?