20/08/2019 @ 00:48
Home / SHOWBIZ / Ako želite dotjerati figuru do proljeća slijedite detoks plan slavne Gisele Bundchen

Ako želite dotjerati figuru do proljeća slijedite detoks plan slavne Gisele Bundchen

Tijelo je poput hrama. Ako volite i hranite svoje tijelo, možete bolje da se osjećate – tvrdi Gisele Bundchen. A gotovo da ne postoji žena koja ne bi voljela da ima tijelo kao ova seksi brazilka. Ali, ni Gisele nema čarobni štapić kojim u tren oka njena figura postaje kao izvajana. I njoj je trebalo vremena da tijelo dovede do savršenstva, a održavanje postignutih rezultata takođe podrazumijeva posvećenost. Njena tajna perfektnog izgleda leži u brižljivo planiranoj ishrani i dobrom detoks planu, koji sprovodi dva puta godišnje.

Tako da, ako je jedna od vaših novogodišnjih rezolucija – dovesti figuru u red prije proljeća, onda je pravo vrijeme da se trgnete iz zimskog sna. Evo, kako vam plan ishrane Gisele Bundchen u tome može pomoći.

Prije svega, ne dozvolite da vas u startu obeshrabri saznanje da Gisele i njena porodica imaju ličnog kuhara, koji vodi računa o tome da se oni non-stop pravilno hrane i da baš ništa štetno ne unose u organizam. Vi, za raziliku od nje, svakako morate da brinete o tome šta ćete danas kuhati, samo što će ovog puta vaš obrok biti veoma zdrav.

Manekenkin dan počinje u 6 ujutru, i to čašom tople vode sa iscijeđenim limunom, jer to pokreće digestivni sistem. Pola sata kasnije, pije svoj prvi voćni sok – obično od borovnice, akai bobica i jagoda, a malo poslije toga pravi zeleni smoothie – u blenderu muti vitaminski napitak, isključivo od zelenog organskog voća. A onda slijedi branč sa svježim voćem, jajima, avokadom, hljebom bez glutena i puterom od kokosa. Vikendom na taj meni doda i palačinke od žitarica.

I za užinu jede isključivo voće! Između doručka i ručka, napravi voćnu salatu uglavnom od sezonskog voća, koje raspoređuje u malim količinama kako bi obezbijedila organizmu što veći unos vitamina.

Organsko povrće i žitarice čine osamdeset posto njene ishrane. Za ručak uglavnom konzumira integralnu rižu, kinou, proso i pasulj, a sve to priprema u kokosovom ulju. Njen omiljeni obrok podrazumijeva sedam namirnica: kelj, brokoli, kinou, avokado, cveklu, slatki krompir i čeri paradajz. Meso jede jednom mjesečno – uglavnom organski biftek, patku, piletinu i lososa. Nikada ne jede poslije 18 sati, a detoks plan sprovodi dva puta godišnje.

Izvor: lepotaizdravlje.rs

 

takodje procitajte

Slađana Babić novi direktor kompanije Blicnet

Slađana Babić, dosadašnji rukovodilac Sektora za korisničke odnose kompanije Mtel, 31. januara 2019. godine imenovana …

Twitter
radiogradskifm on Twitter
1,276 people follow radiogradskifm
Twitter Pic MladMajo Twitter Pic Aleksand Twitter Pic windfuck Twitter Pic DuskoDug Twitter Pic nmakarev Twitter Pic IljazM Twitter Pic MaricBoz Twitter Pic djuric_b
?