21/08/2017 @ 02:55
Home / SHOWBIZ / Šta je Joe poklonio Sofiji Vergari za godišnjicu braka

Šta je Joe poklonio Sofiji Vergari za godišnjicu braka

Žene su, po pravilu, nježna i romantična bića koja svoje emocije ne mogu da sakriju.Muškarci su, takođe, emotivni ali na nešto drugačiji način. Joe Manganiello pripada grupi romantičara, pa je tako za godišnjicu braka pripremio nešto veoma posebno i originalno za svoju zanosnu suprugu.

“Jako volim svoju suprugu. Za godišnjicu braka napisao sam joj knjigu koja sadrži detalje o ljubavi, prvom susretu i našoj vezi. Naša sreća stala je na 40 strana”, rekao je poznati glumac.

Ipak njihova veza nije imala slavan početak. Naime, 44-godišnja Sofia Vergara je tek nedavno otkrila koliko je mučila reputacija velikog zavodnika koju uživa njen suprug, kao i razlika u godinama između njih dvoje.

“Nisam htjela da se takmičim s drugim ženama za njegovu pažnju. Mislila sam da sam previše stara da se borim s drugim ženama koje su bacile oko na njega. Tako sam mu i rekla: Prezgodan si, ali previše je to posla za mene i ne želim da izađem s tobom”, iskreno je priznala.

Međutim Joe nije lako odustao. Bio je strpljiv i par se vjenčao u o novembra 2015. u Majamiju.

takodje procitajte

Poznat datum održavanja Exit festivala 2018

Exit festival je najavio izdanje za sljedeću godinu. Festival će se održati od 12. do 16. …

Twitter
radiogradskifm on Twitter
1,277 people follow radiogradskifm
Twitter Pic ChicSoph Twitter Pic EchoTech Twitter Pic football Twitter Pic Elderudl Twitter Pic ZeosEkoS Twitter Pic Vijesti2 Twitter Pic BryanaaC Twitter Pic tasitj
?