29/03/2017 @ 15:07
Home / SHOWBIZ / Šta je Joe poklonio Sofiji Vergari za godišnjicu braka

Šta je Joe poklonio Sofiji Vergari za godišnjicu braka

Žene su, po pravilu, nježna i romantična bića koja svoje emocije ne mogu da sakriju.Muškarci su, takođe, emotivni ali na nešto drugačiji način. Joe Manganiello pripada grupi romantičara, pa je tako za godišnjicu braka pripremio nešto veoma posebno i originalno za svoju zanosnu suprugu.

“Jako volim svoju suprugu. Za godišnjicu braka napisao sam joj knjigu koja sadrži detalje o ljubavi, prvom susretu i našoj vezi. Naša sreća stala je na 40 strana”, rekao je poznati glumac.

Ipak njihova veza nije imala slavan početak. Naime, 44-godišnja Sofia Vergara je tek nedavno otkrila koliko je mučila reputacija velikog zavodnika koju uživa njen suprug, kao i razlika u godinama između njih dvoje.

“Nisam htjela da se takmičim s drugim ženama za njegovu pažnju. Mislila sam da sam previše stara da se borim s drugim ženama koje su bacile oko na njega. Tako sam mu i rekla: Prezgodan si, ali previše je to posla za mene i ne želim da izađem s tobom”, iskreno je priznala.

Međutim Joe nije lako odustao. Bio je strpljiv i par se vjenčao u o novembra 2015. u Majamiju.

takodje procitajte

Zoster, Zabranjeno Pušenje i Goran Bare & Majke uskoro u Banjaluci

Banjaluka će i ove godine biti domaćin događaja „Živjeti slobodno“ kojim će se u organizaciji …

Twitter
radiogradskifm on Twitter
1,256 people follow radiogradskifm
Twitter Pic boban_19 Twitter Pic Brikcius Twitter Pic Nedeljk3 Twitter Pic Ainicija Twitter Pic wangjmyb Twitter Pic PepicSla Twitter Pic seller_h Twitter Pic cmr_banj
?