26/05/2018 @ 08:31
Home / MUZIKA / Uskoro počinje prodaja jednodnevnih ulaznica za Sea Star Festival

Uskoro počinje prodaja jednodnevnih ulaznica za Sea Star Festival

Nakon mnogobrojnih upita za jednodnevnim ulaznicama Sea StarFestival najavljuje skori početak njihove prodaje. Ograničen broj dnevnih ulaznica po izuzetnoj cijeni od 149 kn u ponudi će biti samo 24 sata ili do isteka zaliha, a prodaja počinje u ponedjeljak, 20. marta, tačno u podne.

Ova nevjerojatna poklon cijena s čak 60% popusta u odnosu na završnu zasigurno će obradovati sve fanove Prodigyja, FatboySlima, Paula Kalkbrennera i ostalih izvođača koji će odlučiti posjetiti Stella Maris na jedan dan. Po isteku zaliha ili najkasnije 21. marta u 12:00 cijena jednodnevnih ulaznica će se povisiti.

Zbog dosadašnjeg fantastičnog interesa kapacitet festivala proširen je prošle sedmice na čak 25.000 ljudi dnevno, tako da se očekuje ukupna posjeta od preko 60.000 ljudi, što je duplo više u odnosu na prvu projekciju posjete. U ovom trenutku ulaznicu za Sea Star, kroz prodaju i Exitovu novogodišnju akciju, ima oko 16.000 posjetitelja, a sudeći prema upitima za dnevne taj broj će brzo narasti.

Sea Star Festival u Stella Maris dovodi superstarove The Prodigy i Fatboy Slima, techno ikonu Paula Kalkbrennera, bass heroje Modestep live i Pendulum DJ set te širok izbor najznačajnijih i najprogresivnijih bendova regije. Uz Dubiozu Kolektiv, Urbana & Četvorku, Elemental, Brkove i Bad Copy program drže i nadolazeće zvijezde kao što su Jonathan, Artan Lili, Kišametaka, High 5 & Kuku$, Sassja, Krankšvester i Matter. Prvo izdanje festivala raširit će se na ukupno četiri dana. Zagrijavanje počinje u četvrtak, 25. maja. Festival će punom snagom živjeti petak 26. i subotu 27. maja, oba dana već od podneva pa sve do ranih jutarnjih sati. U nedjelju, 28. priprema se after program za one najizdržljivije.

U prodaji se trenutno nalazi ograničena količina festivalskih ulaznica po promotivnoj cijeni od 259 kn, što je velikih 40% u odnosu na zadnju cijenu, te VIP Gold po 749 kn. Oboje se mogu kupiti u prodajnim sistemima Ticketshop i Entrio. Uz njih u ponudi je i odličan smještaj u neposrednoj blizini festivala. Kamp, apartmani, vile i hoteli u kvalitetnim su razredima od 3 do 5 zvjezdica, cijene se kreću već od svega 9,99 Eur, a kupiti se mogu na www.exittrip.org.

Izvor: muzickazona.ba

takodje procitajte

Prijedor: mTechno Records Label Night

Prijedorčane za vikend očekuje prava poslastica za sve ljubitelje tehno zvuka. U Atomic klubu Magic, …

Twitter
radiogradskifm on Twitter
1,294 people follow radiogradskifm
Twitter Pic fchk59 Twitter Pic LeftyWil Twitter Pic Geteldoo Twitter Pic AMUVojvo Twitter Pic themanua Twitter Pic CentarNu Twitter Pic AlanaFor Twitter Pic Anim1Muh
?