21/06/2018 @ 03:05
Home / SHOWBIZ / Evo u čemu leži tajna dobrog izgleda Eve Mendes

Evo u čemu leži tajna dobrog izgleda Eve Mendes

Seksi Eva Mendes, glumica, supruga Ryana Goslinga i mama dvije djevojčice, pravi je uzor ženama. Ona nema armiju kućnih pomoćnica ni dadilja i priznaje da radije bira da ostane sa svojim djevojčicama kod kuće nego da se šetka crvenim tepihom. Naravno, tu su i njene poslovne obaveze, a u svemu tome ona izgleda – fantastično. Otkrila je kako to postiže! I, vidjet ćete, njeni koraci su vrlo jednostavni!

1. Jurnjava za djecom! Eva priznaje da joj je poslije rođenja drugog djeteta bilo teže da povrati liniju, ali sveukupno gledano opet joj nije trebalo mnogo vremena, jer po cijeli dan trči za djecom. Stalno je u pokretu, a i ne jede mnogo, jer bukvalno ne stiže. “Jedem s nogu. Otkad imam djecu, stalno sam u preživljavanje modu.”

2. Voli jače treninge. Radi treninge uz čiju su pomoć rezultati vidljivi odmah. “Volim trčanje i sprint. A odlične rezultate vidim i poslije 35 ili 45 minuta dobrog kardio treninga. Između toga dižem tegove. Radim i iskorake i trbušnjake, ali u umjerenijoj varijanti zbog problema sa kičmom.”

3. Uvijek nađe vrijeme za vježbe, ali i vrijeme da predahne od njih. “Vježbanje vidim kao dio rada na sopstvenoj ličnosti. Uglavnom vježbam tri dana u nedjelji. Ali, kad se spremam za ljeto ili neki poseban događaj, onda treniram pet puta nedjeljno. Znam da mom tijelu prija i odmor i moram mu ga priuštiti.”

4. Hidratacija je jako važna! Eva uvijek uz sebe ima flašicu sa vodom i vrlo je disciplinovana po tom pitanju. Kao dodatak ishrani koristi riblje ulje, a njeno lice više sija uz pomoć kokosovog ulja

5. Svakog dana jede isto. Eva za sebe kaže da je stvorenje od navika, a njena ishrana je vrlo zdrava. “Dan počinjem jajima, što je odličan izvor proteina.” I ručak i večera su joj vrlo jednostavni i zdravi. Uvijek predstavljaju kombinaciju povrća i proteina. “Obično ručam losos i rižu ili kinou. Za večeru jedem isto. Hranu doživljavam isključivo kao gorivo za svoje tijelo.”

6. Ugađa sebi! Iako je poprilično striktna kad je u pitanju režim ishrane, umije sebi da da oduška. “Dijete u meni obožava slatkiše. Tako da se poslije obroka obično počastim nekom poslasticom. Naravno, nikada to ne činim poslije večere.”

ljepotaizdravlje.ba

takodje procitajte

Darko Rundek, Marko Louis i Tyger Lamb su nova revijalna imena 11.Demofesta!

Banjalučki Demofest nastavlja sa predstavljanjem revijalnog programa i donosi nova imena 11. izdanja najvećeg festivala …

Twitter
radiogradskifm on Twitter
1,300 people follow radiogradskifm
Twitter Pic domestic Twitter Pic gorans95 Twitter Pic RONALDO9 Twitter Pic WeLoveBu Twitter Pic MariaBel Twitter Pic Medejica Twitter Pic MiljanaV Twitter Pic movfroge
?