24/09/2017 @ 14:17
Home / SHOWBIZ / Odobrila i kraljica: Princ Harry želi zaruke s Meghan Markle

Odobrila i kraljica: Princ Harry želi zaruke s Meghan Markle

Britanski princ Harry (32) i američka glumica najpoznatija po ulozi u seriji “Face” Meghan Markle (35) u vezi su više od godinu dana, a princ je, šuška se, sve bliži zarukama. Sad se bacio na renoviranje odaja u kojima će stanovati s Meghan.

Desetine radnika renoviraju stan u palati Kensington, i to vrata do odaja gdje će se uskoro ponovno useliti i prijestolonasljednik William s porodicom. Nestrpljivi Harry svako malo dolazi da pita kad će biti gotovo. Rekli su to izvori u palati.

Jako se žuri, ali i kontroliše sve detalje, od pločica do veličine kade – kažu u palati. Iako kraljica Elizabeta (90) nije zadovoljna unukovim izborom djevojaka, navodno je sretna što nestašni Harry barem razmišlja o tome da se skrasi.

Markle je sve odlučnija da u potpunosti napusti glumačku karijeru ako je Harry zaprosi.

U stan pored Harryja i Meghan uskoro će se useliti i princ William sa suprugom Kate Middleton i dvoje djece. On je radio kao pilot helikoptera hitne pomoći, ali je dao otkaz kako bi se više posvetio kraljevskim obvezama, pa se zato i vraća u palatu Kensington.

 

takodje procitajte

Demofest otvorio listu želja i objavio datum održavanja za 2018. godinu

Nakon rekordne posjećenosti i uspješno okončanog jubilarnog izdanja, 11. Demofest će biti održan od 19. do 21. …

Twitter
radiogradskifm on Twitter
1,283 people follow radiogradskifm
Twitter Pic EliteTra Twitter Pic bricklyH Twitter Pic CadeRage Twitter Pic EliteTra Twitter Pic Mmilica_ Twitter Pic PeggyWh9 Twitter Pic 1EdenaKa Twitter Pic t6_limit
?