21/06/2018 @ 03:04
Home / SHOWBIZ / Odobrila i kraljica: Princ Harry želi zaruke s Meghan Markle

Odobrila i kraljica: Princ Harry želi zaruke s Meghan Markle

Britanski princ Harry (32) i američka glumica najpoznatija po ulozi u seriji “Face” Meghan Markle (35) u vezi su više od godinu dana, a princ je, šuška se, sve bliži zarukama. Sad se bacio na renoviranje odaja u kojima će stanovati s Meghan.

Desetine radnika renoviraju stan u palati Kensington, i to vrata do odaja gdje će se uskoro ponovno useliti i prijestolonasljednik William s porodicom. Nestrpljivi Harry svako malo dolazi da pita kad će biti gotovo. Rekli su to izvori u palati.

Jako se žuri, ali i kontroliše sve detalje, od pločica do veličine kade – kažu u palati. Iako kraljica Elizabeta (90) nije zadovoljna unukovim izborom djevojaka, navodno je sretna što nestašni Harry barem razmišlja o tome da se skrasi.

Markle je sve odlučnija da u potpunosti napusti glumačku karijeru ako je Harry zaprosi.

U stan pored Harryja i Meghan uskoro će se useliti i princ William sa suprugom Kate Middleton i dvoje djece. On je radio kao pilot helikoptera hitne pomoći, ali je dao otkaz kako bi se više posvetio kraljevskim obvezama, pa se zato i vraća u palatu Kensington.

 

takodje procitajte

Darko Rundek, Marko Louis i Tyger Lamb su nova revijalna imena 11.Demofesta!

Banjalučki Demofest nastavlja sa predstavljanjem revijalnog programa i donosi nova imena 11. izdanja najvećeg festivala …

Twitter
radiogradskifm on Twitter
1,300 people follow radiogradskifm
Twitter Pic domestic Twitter Pic gorans95 Twitter Pic RONALDO9 Twitter Pic WeLoveBu Twitter Pic MariaBel Twitter Pic Medejica Twitter Pic MiljanaV Twitter Pic movfroge
?