15/12/2017 @ 05:17
Home / SPORT & ZABAVA / Kapa do poda: Dejan Stanković pokazao kolika je legenda

Kapa do poda: Dejan Stanković pokazao kolika je legenda

Legendarni fudbaler Dejan Stanković bit će vječni heroj dvojice navijača Intera iz Srbije, koji su u subotu doputovali u Milano kako bi gledali veliki derbi. Nešto je krenulo po zlu i momci su ostali bez karata za utakmicu, pa im je Dejan Stanković iznenada postao posljednja slamka spasa. Jedan od dvojice Interovaca se sjetio svog sunarodnjaka Stankovića i povukao potez očajnika.

Putem Instagrama mu je poslao poruku u kojoj je zatražio karte, vjerovatno i ne sluteći da će je Stanković uopće pročitati, a kamoli odgovoriti na nju. Ipak, desilo se suprotno. Popularni Deki je vidio poruku i potrudio se da izađe u susret dvojici momaka iz Srbije, koje je uputio na adresu na kojoj mogu preuzeti ulaznice. Ne možemo ni zamisliti kako su se momci osjećali kada su vidjeli njegov odgovor koji im je spasio skupo putovanje, a nadamo se da su na kraju uživali u utakmici. Jedno je sigurno – ostat će uspomena na potez Dejana Stankovića, koji zaslužuje veliki respekt.

sportsport.ba

takodje procitajte

Nick Cave & The Bad Seeds novi najavljeni headlineri INmusic Festivala

Nick Cave & The Bad Seeds stižu na INmusic festival 2018. Oni u Zagreb dolaze promovisati novi album ‘Skeleton …

Twitter
radiogradskifm on Twitter
1,292 people follow radiogradskifm
Twitter Pic bokabl Twitter Pic SaadKre Twitter Pic strumfsm Twitter Pic WemHQ Twitter Pic LUCIDOag Twitter Pic Sendi85M Twitter Pic djfrankg Twitter Pic DavorTer
?