24/09/2017 @ 14:28
Home / MUZIKA / Mahmut Orhan na banjalučkom Freshwave festivalu

Mahmut Orhan na banjalučkom Freshwave festivalu

Mahmut Orhan donosi planetarni hit Feel na banjalučku tvrđavu Kastel u petak, drugog dana ovogodišnjeg FreshWave Festivala!

Vlasnik planetarnog hita ‘Feel’, Mahmut Orhan svoj prvi, ujedno i premijerni nastup u Bosni i Hercegovini imaće u petak, 11. avgusta, pred publikom šestog FreshWave festivala! Turski DJ i producent je prošle godine putem Ultra Music etikete lansirao apsolutni hit singl Feel što ga je zakucalo na sam vrh elektronske scene, o čemu svjedoči i pozamašna brojka različitih priznanja za ostvarenja koja je postigao ovaj single na različitim renomiranim top listama i čartovima nekih od najpoznatijih muzičkih servisa kao što su iTunes ili Spotify. Nevjerovatnih 140 miliona pregleda putem Spotify, YouTube i iTunes servisa postavila je singl Feel na uzvišenu poziciju u industriji elektronske muzike, a ovog izvođača među najpoželjnije izvođače predstojeće festivalske sezone!

Mahmut će publici u Banjaluci predstaviti svoju muziku koja se kreće između žanrova deep house, groovy dance u koje često gotovo dodaje elemente sopstvene kulture, trudeći se istovremeno da sve to doslovno upakuje u okvire globalnog mejnstrima.

Najbolji elektronski festival u BiH u svom šestom izdanju donosi žargonski rečeno vruću robu pred svoju publiku i izvjesno je da će sve biti u znaku ‘feel-a’ odnosno onog, posebnog osjećaja sreće i zadovoljstva.

Do sada su potvrđeni izvođači, između ostalih. James Zabiela, Dubfire, Carlo Lio i mnogi drugi. Još mnogo iznenađenja kada je o izvođačima riječ očekuje vas na šestom izdanju Nektar Freshwave festivala, koji će se održati od 10. do 12. avgusta na banjalučkoj tvrđavi Kastel!

Early Bird ulaznice u prodaji!

U prodaji su trodnevne ulaznice za ovogodišnje izdanje festivala i to po najpovoljnijoj cijeni od svega 35 KM, što podrazumjeva popust od čak 40%! Ulaznice su dostupne za kupovinu putem on-line ticket servisa kupikartu.ba

muzickazona.ba

takodje procitajte

Demofest otvorio listu želja i objavio datum održavanja za 2018. godinu

Nakon rekordne posjećenosti i uspješno okončanog jubilarnog izdanja, 11. Demofest će biti održan od 19. do 21. …

Twitter
radiogradskifm on Twitter
1,283 people follow radiogradskifm
Twitter Pic EliteTra Twitter Pic bricklyH Twitter Pic CadeRage Twitter Pic EliteTra Twitter Pic Mmilica_ Twitter Pic PeggyWh9 Twitter Pic 1EdenaKa Twitter Pic t6_limit
?