21/06/2018 @ 02:56
Home / MUZIKA / Mahmut Orhan na banjalučkom Freshwave festivalu

Mahmut Orhan na banjalučkom Freshwave festivalu

Mahmut Orhan donosi planetarni hit Feel na banjalučku tvrđavu Kastel u petak, drugog dana ovogodišnjeg FreshWave Festivala!

Vlasnik planetarnog hita ‘Feel’, Mahmut Orhan svoj prvi, ujedno i premijerni nastup u Bosni i Hercegovini imaće u petak, 11. avgusta, pred publikom šestog FreshWave festivala! Turski DJ i producent je prošle godine putem Ultra Music etikete lansirao apsolutni hit singl Feel što ga je zakucalo na sam vrh elektronske scene, o čemu svjedoči i pozamašna brojka različitih priznanja za ostvarenja koja je postigao ovaj single na različitim renomiranim top listama i čartovima nekih od najpoznatijih muzičkih servisa kao što su iTunes ili Spotify. Nevjerovatnih 140 miliona pregleda putem Spotify, YouTube i iTunes servisa postavila je singl Feel na uzvišenu poziciju u industriji elektronske muzike, a ovog izvođača među najpoželjnije izvođače predstojeće festivalske sezone!

Mahmut će publici u Banjaluci predstaviti svoju muziku koja se kreće između žanrova deep house, groovy dance u koje često gotovo dodaje elemente sopstvene kulture, trudeći se istovremeno da sve to doslovno upakuje u okvire globalnog mejnstrima.

Najbolji elektronski festival u BiH u svom šestom izdanju donosi žargonski rečeno vruću robu pred svoju publiku i izvjesno je da će sve biti u znaku ‘feel-a’ odnosno onog, posebnog osjećaja sreće i zadovoljstva.

Do sada su potvrđeni izvođači, između ostalih. James Zabiela, Dubfire, Carlo Lio i mnogi drugi. Još mnogo iznenađenja kada je o izvođačima riječ očekuje vas na šestom izdanju Nektar Freshwave festivala, koji će se održati od 10. do 12. avgusta na banjalučkoj tvrđavi Kastel!

Early Bird ulaznice u prodaji!

U prodaji su trodnevne ulaznice za ovogodišnje izdanje festivala i to po najpovoljnijoj cijeni od svega 35 KM, što podrazumjeva popust od čak 40%! Ulaznice su dostupne za kupovinu putem on-line ticket servisa kupikartu.ba

muzickazona.ba

takodje procitajte

Darko Rundek, Marko Louis i Tyger Lamb su nova revijalna imena 11.Demofesta!

Banjalučki Demofest nastavlja sa predstavljanjem revijalnog programa i donosi nova imena 11. izdanja najvećeg festivala …

Twitter
radiogradskifm on Twitter
1,300 people follow radiogradskifm
Twitter Pic domestic Twitter Pic gorans95 Twitter Pic RONALDO9 Twitter Pic WeLoveBu Twitter Pic MariaBel Twitter Pic Medejica Twitter Pic MiljanaV Twitter Pic movfroge
?