21/06/2018 @ 03:11
Home / FILM / Ko iz “Prijatelja” nikad ne bi pristao na okupljanje?

Ko iz “Prijatelja” nikad ne bi pristao na okupljanje?

Matthew Perry je otkrio da nikad ne bi rekao “da” okupljanju “Prijatelja” i objasnio je zašto.

“Imam noćne more o ponovnom okupljanju. Ne žalim se u vezi sa tim. Kad spavam, imam noćne more da ponovo radimo ‘Prijatelje’ i da nikog nije briga”, otkrio je četrdesetsedmogodišnji glumac za Variety.

“Snimimo cijelu seriju, vratimo se, i nikog nije briga za to. I ako me neko pita, reći ću ne. Stvar je u tome što smo prestali kada smo bili na vrhuncu. Ne možemo bolje od toga. Zašto bismo onda to radili ponovo?”

Podsjetićemo da je Perry bio i saboter prilikom prošlogodišnjeg okupljanja ekipe u sklopu NBC-jeve dvosatne emisije u čast reditelja Jamesa Burrowsa koji je režirao i neke epizode omiljene serije.

Nekoliko popularnih serija se ponovo počelo prikazivati u posljednjih nekoliko godina poput “Gilmore Girls”, “Will & Grace” i “Twin Peaks”. Mi ne bismo imali ništa protiv makar filma o “Prijateljima”.

takodje procitajte

Darko Rundek, Marko Louis i Tyger Lamb su nova revijalna imena 11.Demofesta!

Banjalučki Demofest nastavlja sa predstavljanjem revijalnog programa i donosi nova imena 11. izdanja najvećeg festivala …

Twitter
radiogradskifm on Twitter
1,300 people follow radiogradskifm
Twitter Pic domestic Twitter Pic gorans95 Twitter Pic RONALDO9 Twitter Pic WeLoveBu Twitter Pic MariaBel Twitter Pic Medejica Twitter Pic MiljanaV Twitter Pic movfroge
?