15/12/2017 @ 05:22
Home / MUZIKA / Sve je spremno za najbolju dj žurku u bijelom – WHITE NIGHT!

Sve je spremno za najbolju dj žurku u bijelom – WHITE NIGHT!

Sve je spremno za najveću DJ žurku u bijelom u kanjonu rijeke Vrbas, koja će se održati u subotu, 29. jula u Rafting centru Kanjon u Banjaluci!

Motiv i kod večeri je: Ispratimo jul u bijelom! Vrijeme je za White Night!

Novo izdanje svojevrsnog  White sensation iskustva u kanjonu Vrbasa donosi nezaboravnu žurku uz nastupe nekoliko DJ izvođača i čitavu paradu atraktivnih plesačica i hostesa koje će rasplesati i najuspavanije cipele na plesnom podijumu White Night večeri!

Riječ je o jednom od najvećih i najzabavnijih koncepta zabave, značajan po tome što pruža neponovljivo iskustvo masovnog klabinga pod zvijezdama veličanstvenog i spektakularnog kanjona rijeke Vrbas.

Organizatori ove zanimljive žurke su Rafting centar Kanjon i vjeruju da najvjerniji poklonici žurki na otvorenom, jedva čekaju novo izdanje jer je “White Night” svakim narednim izdanjem postajao sinonim najboljeg ljetnjeg provoda pod vedrim nebom!  Podsjećamo da su kroz dosadašnja izdanja prodefilovali brojni izvođači, a zbog originalnosti ovog jedinstvenog događaja i ovogodišnji program je pod velom mistike i sigurno će biti najprijatnije iznenađenje u predposljednjoj julskoj noći na Vrbasu.

Ukoliko ste bili gost prethodnih godina, dovoljno je da dođete u RC Kanjon i zatražite svoju ulaznicu/pozivnicu jer je ulaz moguć samo na ovaj način i ako prvi put dolazite potrebno je da izvršite rezervaciju svoje pozivnice i preuzmete je prije 29.jula u RC Kanjon.Ukoliko ne dođete u bijeloj garderobi nećete biti u mogućnosti da učestvujete u “White Night” večeri.

 

Broj mjesta je ograničen i zato rezervišite mjesto na vrijeme!

REZERVACIJE NA TEL 066/714-174

takodje procitajte

Nick Cave & The Bad Seeds novi najavljeni headlineri INmusic Festivala

Nick Cave & The Bad Seeds stižu na INmusic festival 2018. Oni u Zagreb dolaze promovisati novi album ‘Skeleton …

Twitter
radiogradskifm on Twitter
1,292 people follow radiogradskifm
Twitter Pic bokabl Twitter Pic SaadKre Twitter Pic strumfsm Twitter Pic WemHQ Twitter Pic LUCIDOag Twitter Pic Sendi85M Twitter Pic djfrankg Twitter Pic DavorTer
?