16/09/2019 @ 06:17
Home / SHOWBIZ / Brad se zaljubio u mladu glumicu koja je “ista” Angelina

Brad se zaljubio u mladu glumicu koja je “ista” Angelina

Brad Pitt očaran je mladom glumicom kojoj je dodijelio ulogu u novoj seriji. Angelina Jolie, pak, nije nimalo sretna zbog razvoja situacije

Prije godinu dana Brad Pitt i Angelina Jolie šokirali su svijet objavom da se razvode. Iako se nedavno pisalo da se par odlučio pomiriti, Angelina je to demantovala, a čini se da je i Brad krenuo dalje.

Naime, strani mediji pišu da se slavni 53-godišnji glumac zaljubio u 32 godine mlađu kolegicu Ellu Purnell. Purnell je, ironično, u filmu “Grdana” glumila mlađu verziju Angeline, a mnogi kažu da stvarno neodoljivo podsjeća na nju.

Pitt je navodno toliko očaran 21-godišnjom Ellom da joj je dodijelio ulogu u novoj seriji “Bittersweet”. Ona je, pak, svojim prijateljima priznala da joj se Brad oduvijek sviđao.

“Brad je odavno imao Ellu na umu za ovaj projekat, a ona je nevjerovatno polaskana pažnjom koju joj on poklanja”, ispričao je neimenovani izvor.

A zbog cijele situacije Jolie nije nimalo sretna.

“Ne podnosi to što Brad želi biti s nekim ko je glumio mlađu verziju nje”, dodaje izvor.

Osim toga Angelini jako smeta i razlika u godinama jer je Ella samo pet godina starija od njihovog sina Maddoxa.

“Brad je svjestan razlike u godinama te da bi svi na njihovu vezu gledali kao na krizu srednjih godina. Ali, njegovo zanimanje za Ellu je više od fizičkog. Osvojila ga je svojom simpatičnošću, ali i glumačkim vještinama”, zaključio je izvor.

ljepotaizdravlje.ba

takodje procitajte

Slađana Babić novi direktor kompanije Blicnet

Slađana Babić, dosadašnji rukovodilac Sektora za korisničke odnose kompanije Mtel, 31. januara 2019. godine imenovana …

Twitter
radiogradskifm on Twitter
1,271 people follow radiogradskifm
Twitter Pic SkolaInt Twitter Pic InfoNovi Twitter Pic Aleksand Twitter Pic windfuck Twitter Pic DuskoDug Twitter Pic nmakarev Twitter Pic IljazM Twitter Pic MaricBoz
?