21/02/2019 @ 00:46
Home / SHOWBIZ / Brad se zaljubio u mladu glumicu koja je “ista” Angelina

Brad se zaljubio u mladu glumicu koja je “ista” Angelina

Brad Pitt očaran je mladom glumicom kojoj je dodijelio ulogu u novoj seriji. Angelina Jolie, pak, nije nimalo sretna zbog razvoja situacije

Prije godinu dana Brad Pitt i Angelina Jolie šokirali su svijet objavom da se razvode. Iako se nedavno pisalo da se par odlučio pomiriti, Angelina je to demantovala, a čini se da je i Brad krenuo dalje.

Naime, strani mediji pišu da se slavni 53-godišnji glumac zaljubio u 32 godine mlađu kolegicu Ellu Purnell. Purnell je, ironično, u filmu “Grdana” glumila mlađu verziju Angeline, a mnogi kažu da stvarno neodoljivo podsjeća na nju.

Pitt je navodno toliko očaran 21-godišnjom Ellom da joj je dodijelio ulogu u novoj seriji “Bittersweet”. Ona je, pak, svojim prijateljima priznala da joj se Brad oduvijek sviđao.

“Brad je odavno imao Ellu na umu za ovaj projekat, a ona je nevjerovatno polaskana pažnjom koju joj on poklanja”, ispričao je neimenovani izvor.

A zbog cijele situacije Jolie nije nimalo sretna.

“Ne podnosi to što Brad želi biti s nekim ko je glumio mlađu verziju nje”, dodaje izvor.

Osim toga Angelini jako smeta i razlika u godinama jer je Ella samo pet godina starija od njihovog sina Maddoxa.

“Brad je svjestan razlike u godinama te da bi svi na njihovu vezu gledali kao na krizu srednjih godina. Ali, njegovo zanimanje za Ellu je više od fizičkog. Osvojila ga je svojom simpatičnošću, ali i glumačkim vještinama”, zaključio je izvor.

ljepotaizdravlje.ba

takodje procitajte

Večeras od 22h Natali Dizdar u Banjoj Luci, Klub Rudi (VIDEO)

Jedna od najpopularnijih hrvatskih pjevačica i umjetnica raskošnog glasa Natali Dizdar održat će večeras solistički …

Twitter
radiogradskifm on Twitter
1,293 people follow radiogradskifm
Twitter Pic muris_mu Twitter Pic radovanr Twitter Pic janjicst Twitter Pic snsdonji Twitter Pic SanchoP6 Twitter Pic Naklada_ Twitter Pic ABendic Twitter Pic antipati
?