17/06/2019 @ 04:50
Home / SPORT & ZABAVA / Beckhamov sin zaprosio djevojku s kojom je raskidao stotinjak puta

Beckhamov sin zaprosio djevojku s kojom je raskidao stotinjak puta

Brooklyn okreće novi list

Ako je vjerovati informacijama koje su danas plasirali britanski tabloidi, najstariji sin Davida Beckhama uskoro će uploviti u bračne vode.

Osamnaestogodišnji Brooklyn je zaprosio svoju dugogodišnju djevojku Chloe Grace Moretz, koja je od njega starija dvije godine.

Brooklynova buduća supruga bavi se glumom, a ovaj par je poznat po tome što je do sada “stotinjak puta” prekidao ljubavnu vezu.

Malo su se voljeli, malo nisu, a Brooklyn je u međuvremenu imao i druge ljubavi. Ipak, Chloe je na njega očigledno ostavila poseban dojam, pa se zato vrlo mlad odlučio na ozbiljan i krupan korak.

Iako par još uvijek nije službeno potvrdio zaruke, glasnine o tome pokrenula je fotografija koju je Chloe objavila na Instagramu. Na njoj se vidi da oboje nose iste prstenove…

Još samo ostaje da se vidi kako će na sve ovo reagovati David i Victoria Beckham. Sigurno će biti sretni, osim ako ne misle da je njihov sin ipak još uvijek premlad za brak.

 

takodje procitajte

Kompanija Mtel postala je 100% vlasnik Blicneta

Obavještavamo vas da je na osnovu zaklјučenog Ugovora o kupoprodaji, kompanija Mtel a.d. Banja Luka postala …

Twitter
radiogradskifm on Twitter
1,280 people follow radiogradskifm
Twitter Pic Vojnicki Twitter Pic mismausk Twitter Pic Markisa_ Twitter Pic Vladimi6 Twitter Pic MitarPer Twitter Pic BGrgic Twitter Pic Vladimi1 Twitter Pic bl_mlade
?