17/06/2019 @ 05:23
Home / SHOWBIZ / Meghan Markle proglašena ženom godine

Meghan Markle proglašena ženom godine

HELLO! magazin proglasio je Meghan Markle, američku glumicu i zaručnicu princa Harryja, ženom godine.

Ova godina je, bez sumnje, bila u znaku 36-godišnjakinje koja se od glumice najpoznatije po ulozi u seriji “Suits” u samo nekoliko mjeseci transformisala u članicu kraljevske porodice.

Osim princa Harryja, Meghan je osvojila i veliki broj Britanaca, a čini se i kraljevsku porodicu, posebno kraljicu Elizabetu II koja je ove godine prekršila protokol i pozvala buduću mladenku na Božić u Sandringhamu. Naime, to je prvi put da godišnjem okupljanju koje uključuje otvaranje, božićni ručak i tradicionalnu šetnju do crkve prisustvuje osoba koja formalno nije članica porodice.

Ova godina je definitivno bila u znaku Meghan Markle – upoznala je kraljicu, proslavila 36. rođendan na safariju u Africi s princom Harryjem, prihvatila bračnu ponudu i najavila svadbu u maju naredne godine. Od objave zaruka u novembru doživjela je vrhunac svoje slave i postala jedna od najpoznatijih žena na svijetu.

Andrew Morton, autor knjige “Diana: Her True Story”, trenutno radi na Meghaninoj biografiji.

“Ona je predstavnica generacije žena koje mogu učiniti sve. Meghan je izvrstan uzor za žene, a imaće i veliki uticaj kada je riječ o određenim promjenama u kraljevskoj porodici. Meghan je baš kao i Diana u tridesetim godinama. Ne mogu se sjetiti nijedne žene koja joj je barem blizu kada govorimo o ženi godine”, kazao je Morton.

takodje procitajte

Kompanija Mtel postala je 100% vlasnik Blicneta

Obavještavamo vas da je na osnovu zaklјučenog Ugovora o kupoprodaji, kompanija Mtel a.d. Banja Luka postala …

Twitter
radiogradskifm on Twitter
1,280 people follow radiogradskifm
Twitter Pic Vojnicki Twitter Pic mismausk Twitter Pic Markisa_ Twitter Pic Vladimi6 Twitter Pic MitarPer Twitter Pic BGrgic Twitter Pic Vladimi1 Twitter Pic bl_mlade
?