17/03/2018 @ 07:48
Home / SHOWBIZ / Meghan Markle proglašena ženom godine

Meghan Markle proglašena ženom godine

HELLO! magazin proglasio je Meghan Markle, američku glumicu i zaručnicu princa Harryja, ženom godine.

Ova godina je, bez sumnje, bila u znaku 36-godišnjakinje koja se od glumice najpoznatije po ulozi u seriji “Suits” u samo nekoliko mjeseci transformisala u članicu kraljevske porodice.

Osim princa Harryja, Meghan je osvojila i veliki broj Britanaca, a čini se i kraljevsku porodicu, posebno kraljicu Elizabetu II koja je ove godine prekršila protokol i pozvala buduću mladenku na Božić u Sandringhamu. Naime, to je prvi put da godišnjem okupljanju koje uključuje otvaranje, božićni ručak i tradicionalnu šetnju do crkve prisustvuje osoba koja formalno nije članica porodice.

Ova godina je definitivno bila u znaku Meghan Markle – upoznala je kraljicu, proslavila 36. rođendan na safariju u Africi s princom Harryjem, prihvatila bračnu ponudu i najavila svadbu u maju naredne godine. Od objave zaruka u novembru doživjela je vrhunac svoje slave i postala jedna od najpoznatijih žena na svijetu.

Andrew Morton, autor knjige “Diana: Her True Story”, trenutno radi na Meghaninoj biografiji.

“Ona je predstavnica generacije žena koje mogu učiniti sve. Meghan je izvrstan uzor za žene, a imaće i veliki uticaj kada je riječ o određenim promjenama u kraljevskoj porodici. Meghan je baš kao i Diana u tridesetim godinama. Ne mogu se sjetiti nijedne žene koja joj je barem blizu kada govorimo o ženi godine”, kazao je Morton.

takodje procitajte

Olimpijski plamen ponovo sija: Bojan Križaj i skijaši iz regiona spustom mira otvaraju Festival 84 na Jahorini!

Prvo izdanje novog Exitovog Festivala 84 probudiće olimpijski duh regiona, i podsjetiti sve na velika …

Twitter
radiogradskifm on Twitter
1,289 people follow radiogradskifm
Twitter Pic WemHQ Twitter Pic AlbionGa Twitter Pic FreeBets Twitter Pic BeingHum Twitter Pic ekoducan Twitter Pic vijecnic Twitter Pic DijanaTu Twitter Pic sasarast
?