23/05/2019 @ 06:54
Home / MUZIKA / Labyrinth Open 2018. u Omišu objavio nove izvođače

Labyrinth Open 2018. u Omišu objavio nove izvođače

Nakon prvog izdanja prošlog ljeta, festival Labyrinth Open najavljuje povratak u Omiš od 11. do 15. jula 2018. godine.

Objavljeni su prvi izvođači koji će nastupati u kampu Galeb 2018., a predvode ih i magična četvorka Amelie Lens, Hernan Cattaneo, Len Faki i Stephan Bodzin. Pored njih će nastupati Alex Niggeman, Kollektiv Turmstrasse, Ilija Đoković, Ten Walls, Pan Pot, Dubfire, Gregor Tresher, Jooris Voorn, a kako organizatori najavljuju – TO NIJE SVE!

 Festival se i u 2018. održava na 3 pozornice u sklopu nedavno obnovljenog kampa Galeb koji posjetiocima nudi i udoban smještaj u bungalovima. Iz samog kampa pruža se nezaboravan pogled na more i ostrvo Brač s jedne strane, te na planinu Mosor s druge. U sklopu festivala gosti će moći uživati u brojnim sadržajima koji odmor pretvaraju u užitak (od bazena do pivnice, adrenalinskih aktivnosti, do boat partija i konferencije sa edukativnim programom).

Karte se od ove sedmice mogu kupiti na sajtu http://www.labyrinthopen.com/en/buy-regional-tickets a cijena za EX-YU posjetioce je svega 115 KM i ta cijena će ostati do početka festivala. Takođe, moguće je kupiti karte zajedno sa smještajem, u paketu.

Muzički kritičari su se složili da će Labyrinth Open 2018 biti sasvim sigurno BEST BUY Festival u regiji, jer za relativno mali iznos cijene karte posjetioci dobijaju možda i najjači line-up što se tiče techno muzike ovog ljeta.

takodje procitajte

Povratak kralja: Carl Cox stiže na EXIT sa specijalnim trosatnim setom!

Najpopularniji DJ svih vremena, a za mnoge i sam simbol ove profesije, veliki Carl Cox, …

Twitter
radiogradskifm on Twitter
1,283 people follow radiogradskifm
Twitter Pic Vladimi6 Twitter Pic MitarPer Twitter Pic BGrgic Twitter Pic Vladimi1 Twitter Pic bl_mlade Twitter Pic Bastetba Twitter Pic TecaValj Twitter Pic bole776
?