17/03/2018 @ 07:21
Home / MUZIKA / Labyrinth Open 2018. u Omišu objavio nove izvođače

Labyrinth Open 2018. u Omišu objavio nove izvođače

Nakon prvog izdanja prošlog ljeta, festival Labyrinth Open najavljuje povratak u Omiš od 11. do 15. jula 2018. godine.

Objavljeni su prvi izvođači koji će nastupati u kampu Galeb 2018., a predvode ih i magična četvorka Amelie Lens, Hernan Cattaneo, Len Faki i Stephan Bodzin. Pored njih će nastupati Alex Niggeman, Kollektiv Turmstrasse, Ilija Đoković, Ten Walls, Pan Pot, Dubfire, Gregor Tresher, Jooris Voorn, a kako organizatori najavljuju – TO NIJE SVE!

 Festival se i u 2018. održava na 3 pozornice u sklopu nedavno obnovljenog kampa Galeb koji posjetiocima nudi i udoban smještaj u bungalovima. Iz samog kampa pruža se nezaboravan pogled na more i ostrvo Brač s jedne strane, te na planinu Mosor s druge. U sklopu festivala gosti će moći uživati u brojnim sadržajima koji odmor pretvaraju u užitak (od bazena do pivnice, adrenalinskih aktivnosti, do boat partija i konferencije sa edukativnim programom).

Karte se od ove sedmice mogu kupiti na sajtu http://www.labyrinthopen.com/en/buy-regional-tickets a cijena za EX-YU posjetioce je svega 115 KM i ta cijena će ostati do početka festivala. Takođe, moguće je kupiti karte zajedno sa smještajem, u paketu.

Muzički kritičari su se složili da će Labyrinth Open 2018 biti sasvim sigurno BEST BUY Festival u regiji, jer za relativno mali iznos cijene karte posjetioci dobijaju možda i najjači line-up što se tiče techno muzike ovog ljeta.

takodje procitajte

Spektakularna produkcija sa glavne bine Exita stiže i na Festival 84!

Za samo tri dana u Olimpijskom centru Jahorina biće otvoren novi Festival 84, prvo izdanje …

Twitter
radiogradskifm on Twitter
1,289 people follow radiogradskifm
Twitter Pic WemHQ Twitter Pic AlbionGa Twitter Pic FreeBets Twitter Pic BeingHum Twitter Pic ekoducan Twitter Pic vijecnic Twitter Pic DijanaTu Twitter Pic sasarast
?