16/09/2019 @ 06:24
Home / MUZIKA / NEKTAR OK FEST 2018 Veliko interesovanje za boravak u OK kampu

NEKTAR OK FEST 2018 Veliko interesovanje za boravak u OK kampu

Iako je do početka Nektar OK Festa na Tjentištu ostalo nešto više od tri mjeseca interesovanje publike, a posebno one najvjernije, OK kampera, ne jenjava. Veliko interesovanje za 5. po redu Nektar OK Fest vlada u cijelom regionu, a već u prvih mjesec dana tokom trajanja SUPER i EKSTRA ponude za boravak u festivalskom kampu mnogobrojna publika je osigurala svoje mjesto.

Paketi za boravak u OK kampu i dalje su u ponudi svima onima koji žele da se 06/07/08 jula fenomenalno provedu na Tjentištu uz najveće zvijezde svjetske i regionalne muzičke scene.

Od 1. aprila kamp paketi dostupni su po novim cijenam i to OK kamp paket koji podrazumjeva trodnevni boravak u festivalskom kampu uz mogućnost prisustva svim koncertima koji će se realizovati na 3 stage po cijeni od 35 KM, a ako tome još dodamo i uslugu prevoza iz nekih od većih gradskih centara u BiH do Tjentišta i nazad dobijamo ponudu paketa III po cijeni od 70 KM po osobi.

Paket OK kamp za sve zainteresovane biće dostupan i na licu mjesta, na recepciji OK kampa na Tjentištu po tada važećim cijenama.

Nektar OK Fest ove godine na Tjentište dovodi zvijezde svjetske i regionalne muzičke scene koji će u magičnom i jedinstvenom ambijentu NP Sutjeska publici priuštiti provod za pamćenje. U večernjim časovima na Jägermeister main stageu za atmosferu su zaduženi: Stereo MC’s – Rudimental DJ set – Gibonni – Kiril Djaikovski – Hladno pivo – Jinx – Letu Štuke – S.A.R.S. – Elemental . Kako zabave ne bi nedostajalo ni tokom dana pobrinuće se izvođači na OK stageu  na kojem nastupaju: Laka – Zemlja gruva – Atheist rap – Obojeni program – Orthodox Celts – Ritam nereda

Kako bi na vrijeme osigurali svoje mjesto za najbolju OK avanturu koja vas čeka na Tjentištu, posjetite zvaničnu stranicu festivala  http://okfest.net/#paketi .

Banka partner Nektar OK Festa je Addiko Bank.

 

 

takodje procitajte

Slađana Babić novi direktor kompanije Blicnet

Slađana Babić, dosadašnji rukovodilac Sektora za korisničke odnose kompanije Mtel, 31. januara 2019. godine imenovana …

Twitter
radiogradskifm on Twitter
1,271 people follow radiogradskifm
Twitter Pic SkolaInt Twitter Pic InfoNovi Twitter Pic Aleksand Twitter Pic windfuck Twitter Pic DuskoDug Twitter Pic nmakarev Twitter Pic IljazM Twitter Pic MaricBoz
?